+386 (0)59 071 390
prodaja@minitec.si
info@minitec.si

ZAŠTITNE PREGRADE COVID - 19

Zaštita vaših zaposlenika od COVID-19 infekcije glavni je prioritet. U MiniTec-u nudimo brzo i učinkovito rješenje zaštitne pregrade od aluminijskih profila i poli karbonatnih ploča.

Zaštitna pregrada jednostavno se postavlja između sugovornika i tako značajno smanjuje izravni put prenošenja virusa.

Kontakt između sugovornika i dalje postoji, a zaštitna pregrada daje im osjećaj sigurnosti. Istovremeno zaštitne pregrade uljepšavaju prostor i izgledaju kao kozmetički dodatak u uredima.


 

Zaštitne pregrade prilagođene su radnom prostoru i prodajnom okruženju. Izvedba s ravnim dizajnom može se postaviti bez učvršćivanja. Pripremili smo cjelovita rješenja za skrb zdravlja vaših zaposlenika i kupaca:

  • zaštitne pregrade (dimenzije prema vašim željama)
  • stalci za dezinfekcijska sredstva

 

Zaštitne pregrade željenog oblika namijenjene su blagajnama, prodajnim šalterima, prijemnim mjestima, za razgraničenje radnih mjesta itd. U zaštitne pregrade mogu se proizvoljno izrezati prozorčići za komunikaciju, izdavanje robe, POS terminale, ...


 

Stalci za dezinfekciju dizajnirani su da kupcu olakšaju pristup i dezinficiraju ruka. Možete ih smjestiti na sam ulaz ili izlaz u objekt. Također ih možete smjestiti ispred blagajni u trgovini, u bankama, ljekarnama, poštama, poslovne prostore, trgovačke centre ... Dozator i nosač možete postaviti na željenu visinu. Držač dezinficijensa može se također pričvrstiti na svaku pojedinačnu zaštitnu pregradu.

U slučaju interesa za ovim proizvodima, za dodatne informacije, savjete i narudžbu možete nas kontaktirati na email adresu: prodaja@minitec.si

© MiniTec d.o.o. | Sva prava pridržana